Serviceverkstad

Professionell serviceverkstad i Karlstad

Välkommen till Österbergs serviceverkstad. En plats där erfarenhet, kompetens, precision och omsorg möts för att ge dina maskiner och verktyg den vård de förtjänar. Vår verkstad är inte bara en del av vår verksamhet, den är hjärtat i det vi gör och en central punkt i vårt löfte om kvalitet till våra kunder.

Vänd dig till Österbergs auktoriserade serviceverkstad

En komplett servicepartner
På Österbergs serviceverkstad erbjuder vi ett omfattande utbud av maskin- och verktygservice. Vårt serviceteam arbetar med förebyggande service, reparationer, kalibrering och besiktning. Med hjälp av den senaste teknologin och högkvalitativa reservdelar kombinerat med vår höga kompetens garanterar att varje serviceprojekt lever upp till våra kvalitetskrav. Vi kan även erbjuda hyrmaskiner under tiden för att minimera driftstopp i er verksamhet.

Expertkompetens inom industriella maskiner
Våra erfarna servicetekniker erbjuder hög kompetens inom svets, plasma, hydraulik, handverktyg, momentverktyg, högtryckstvättar, städutrustning, lyftkätting och kompressorer.

Betydelsen av kvalitet och precision
Österbergs långvariga närvaro i branschen understryker vår förmåga att leverera service av högsta kvalitet. Våra tjänster inom kalibrering och besiktning säkerställer att er utrustning är tillförlitliga och i optimalt skick.

Personlig service och kundnära samarbeten
Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda varje kund personlig service och konkurrenskraftiga lösningar. Kontakta Österbergs serviceverkstad för en serviceupplevelse som är både pålitlig och professionell.

Vår serviceverkstad erbjuder bland annat:

  • Service och reparationer
  • Montering
  • Besiktning
  • Maskinregister
  • Kalibrering, validering med certifikat
  • Upphämtning/utkörning via våra egna turbilar
  • Läcksökning

 

Kontakta oss

Vi brinner för våra kunder

I kärnan av Österbergs ligger en enkel filosofi: att lyssna, anpassa och leverera. Med vårt team av dedikerade personer vill vi ge er en skräddarsydd upplevelse som inte bara uppfyller era förväntningar, men överträffar dem.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.