Referenser

Nordic Paper effektiviserar arbetet med ny lagerlösning​​

Vi erbjuder flera olika lagerlösningar för att underlätta och effektivisera arbetet för olika företag. Några som testat vår lagerlösning med skåp är Nordic Paper i Säffle. Jörgen Vallerius berättar om hur dessa förenklat det dagliga arbetet.

”Vi introducerade skåplösningen här i januari 2024. På våra anläggningar i Bäckhammar och Åmotfors har vi använt oss av detta system i flera år redan.”

Vad är det som gör lagerlösningen så fördelaktig för er verksamhet?

”För oss som jobbar på förrådet har det inneburit en avsevärd förenkling av det dagliga arbetet. Vi behöver inte längre hantera beställningspunkter eller förslag. Vi slipper också helt processen med att skicka inköpsorder för artiklarna. Österbergs tar hand om allt detta åt oss.”

Hur fungerar lagerlösningen?

”När en vara når sin beställningspunkt så ser Österbergs till att fylla på lagret nästa arbetsdag med sin distributionsbil. Det här sparar oss mycket tid. Vi har även ett uttagssystemet med en dator från Österbergs som är mycket användarvänligt. Våra medarbetare uppskattar hur enkelt det är att ta ut material genom att enbart fylla i avdelningsnummer, registrera, och sedan använda en handscanner för att skanna antal och varan, för att slutligen spara utleveransen.”

Kan du berätta lite om ert samarbete med Österbergs? Vilka typer av tjänster och produkter köper ni från dem?

”Vi köper ett brett utbud av förnödenheter, inklusive skyddsutrustning som hjälmar, skyddsglasögon, arbetshandskar, arbetskläder, och skyddsskor. Dessutom köper vi infästningsartiklar som skruvar och muttrar, olika typer av slangar, lyftutrustning som lyftslingar och schacklar, samt kapskivor och sågblad. De tillhandahåller också allt packningsmaterial och har en reparationsavdelning för utrustning som högtryckstvättar och sopmaskiner. Genom att låta Österbergs hantera även unika artiklar från särskilda leverantörer hjälper det oss att hålla ner antalet leverantörer i vårt register.”

Med er långa erfarenhet av samarbete med Österbergs, skulle ni rekommendera dem till andra företag?

”Absolut, jag kan verkligen rekommendera Österbergs. Vi har använt dem som leverantör av förnödenheter sedan 2011, och vår erfarenhet har varit utmärkt.”

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.