Distribution

En hållbar partner inom distribution och logistik

Österbergs är din pålitliga partner för distribution och logistik, med kvalitativ lagerhållning och innovativa lösningar. Vi erbjuder snabba, säkra leveranser med miljövänliga lastbilar och smidig returhantering. Kontakta oss för kostnadseffektiva och hållbara total-lösningar.

Distribution och lagerhållning

På Österbergs inser vi att distribution inte bara handlar om transporten och produkter på hyllan. Det börjar med kvalitativ lagerhållning. Vår anläggning stoltserar med över 28 000 lagerförda artiklar och 4 000 pallplatser. Med detta omfång av produkter garanterar att vi kan uppfylla även de mest specifika behoven och skapa kundunika lösningar. Vi sköter lagerhållning, paketering och distribution. Vår mångsidighet sträcker sig bortom de traditionella lagerhyllorna. Österbergs erbjuder unika webblagerlösningar, där vi etablerar ett skräddarsytt lager direkt hos dig som kund. Det kan vara i direkt anslutning till produktion eller inne på byggområdet. Genom detta innovativa erbjudande kan våra kunder minska onödiga transporter, kapa kostnader och därmed gynna miljön. Detta är en del av vårt åtagande att inte bara leverera produkter. Utan att också erbjuda hållbara och kostnadseffektiva lösningar.

Snabb och säker leverans

Med våra lastbilar och duktiga medarbetare garanterar vi snabb och säker leverans av produkter, oavsett vart du befinner dig. Våra ordinarie lastbilar har miljöklassning EURO 6 vilket garanterar bättre leveranser för dig och miljön. Österbergs mål är alltid att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund och ge en kompromisslös service. Vi är också medvetna om att returer kan vara en del av affärsprocessen. Därför erbjuder vi en smidig lösning för att ladda ned returordrar direkt via vår hemsida, vilket effektiviserar returhanteringen. Vi erbjuder även hjälp med returemballage och returfrakt.

Österbergs är inte bara en distributör – vi är din partner. Vår vision sträcker sig bortom att bara leverera varor. Vi vill erbjuda helhetslösningar som är både kostnadseffektiva och hållbara. För oss är det viktigt att vara mer än bara en leverantör, vi vill vara den mest hållbara totalpartnern. Kontakta oss idag så berättar vi mer om vår distribution och lagerhållning.

Kontakta oss

Vi brinner för våra kunder

I kärnan av Österbergs ligger en enkel filosofi: att lyssna, anpassa och leverera. Med vårt team av dedikerade personer vill vi ge er en skräddarsydd upplevelse som inte bara uppfyller era förväntningar, men överträffar dem.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.