Turbilar

Våra turbilar går varje dag i veckan

Vi värdesätter snabba och hållbara leveranser. Våra turbilar transporterar dagligen produkter till våra kunder och hämtar returer. En smidig och effektiv service som underlättar vardagen för våra kunder.

Turbilar

Ändrade öppettider och information 8 juli - 2 augusti

Snabba och hållbara leveranser med Österbergs turbilar

På Österbergs förstår vi vikten av pålitliga och snabba leveranser. Våra turbilar levererar dagligen produkter till våra kunder och hämtar returer. Denna tjänst, som är både bekväm och effektiv, är något som våra kunder verkligen uppskattar.

Hållbarhet i fokus hos Österbergs
För oss är det viktigt att främja och erbjuda hållbara och miljövänliga leveranslösningar. Genom att använda HVO100-bränsle i våra fossildrivna fordon har vi lyckats minska våra CO2-utsläpp med cirka 90% sedan år 2020. Detta är ett steg mot en grönare framtid och visar att vårt arbete för miljön ger resultat.

Beställ innan 15:00 – få din leverans nästa dag
För att göra din upplevelse ännu smidigare, erbjuder vi en snabb leveranstjänst. Beställ dina varor innan kl 15:00 och få dem levererade redan nästa dag. Vår effektiva logistik ser till att du snabbt och säkert får det du behöver. Gäller våra lagerlagda varor.

Flexibla leveranser
Vi erbjuder möjlighet till returemballage för att tillgodose alla behov av transportering av material. Vi kan också anpassa våra stopp och lasta av där kund önskar. Till exempel i produktion eller verkstad.

Framtiden är elektrisk
En stor nyhet för 2024 är att vi tar ytterligare steg mot en hållbar framtid med introduktionen av vår första 100% elektriska lastbil. Denna lastbil kommer att användas på vår centrala Karlstad tur, vilket minskar vår miljöpåverkan ytterligare.

Turbilskarta

Beställ senast kl 15.00 dagen före för att få leverans.

Centrala turen
Karlstad – Skoghall – Vålberg – Edsvalla – Grums – Skåre

Södra turen
Säffle – Åmål – Billingsfors – Dals-Långed – Bengtsfors –

Årjäng – Töcksfors – Svanskog (Tis & Tors)

Västra turen
Kil – Arvika – Klässbol (Tis & Tors) – Åmotfors – Charlottenberg

Norra turen
Forshaga – Deje – Munkfors – Hagfors – Ekshärad – Torsby –
Sunne – Rottneros – Råda
Östra turen
Skattkärr – Kristinehamn – Bäckhammar – Björneborg – Degerfors –
Karlskoga – Storfors – Nykroppa – Filipstad – Molkom
 
Örebro
Garphyttan (Tis & Fre) – Hallsberg (Tis & Fre) – Kumla (Tis & Fre) – Örebro – Guldsmedshyttan ( Mån, Ons & Tors) –
Nora (Mån, Ons & Tors) – Lindesberg (Mån, Ons & Tors) – Hällefors (Mån, Ons & Tors) – Fjugesta (Tis & Fre) – Frövi (Ons)

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.