Mobilt lager

Mobil lagerlösning

I en tid då både effektivitet och miljöhänsyn är av yttersta vikt erbjuder Österbergs innovativa och skräddarsydda lagerlösningar. Din verksamhet och ditt behov avgör vilken lösning som är bäst för dig. Vi erbjuder skåp, containrar, bodar eller så anpassar vi ert befintliga lager direkt på arbetsplatsen. Ett mobilt lager innebär att du sparar tid och pengar samt minskar miljöpåverkan. Lösningen är idealisk för dig som vill ha snabb tillgång till förnödenheter och produkter.

Effektiv lagerhållning

Österbergs mobila lagerlösningar ger dig direkt tillgång till nödvändiga material och verktyg på plats. Detta innebär en betydande tidsbesparing genom att undvika regelbundna resor för att hämta förnödenheter. Dessutom bidrar denna lösning till en minskad miljöpåverkan genom färre transporter.

En av de mest framträdande egenskaperna med vårt mobila lager är användningen av RFID-teknologin. Denna avancerade teknik möjliggör en effektiv och automatiserad inventeringshantering. Med RFID kan ni enkelt övervaka och hantera ert lager vilket säkerställer att ni alltid har rätt material tillgängliga och minimerar risken för produktbrist.

Produkter nära till hands

Våra lagerlösningar är designade för att vara flexibla och skalbara. Detta gör dem lämpliga för alla typer av företag, stora som små. Vi anpassar lösningarna för att möta era specifika behov och för att säkerställa att ni får den mest effektiva lösningen för er situation.

Välj Österbergs för en lagerlösning som inte bara effektiviserar er verksamhet, utan också bidrar till en mer hållbar framtid. Upplev fördelarna med att ha ett eget skräddarsytt lager direkt vid er arbetsplats.

Österbergs mobila lager ger dig:

Referenser

Nordic Paper effektiviserar arbetet med ny lagerlösning​​

Vi på Österbergs erbjuder flera olika lagerlösningar för att underlätta och effektivisera arbetet för olika företag. Några som testat vår lagerlösning med skåp är Nordic Paper i Säffle. Läs mer om hur Jörgen Vallerius berättar om hur lagerlösningen förenklat det dagliga arbetet.

Nyfiken på våra lagerlösningar?​

I kärnan av Österbergs ligger en enkel filosofi: att lyssna, anpassa och leverera. Med vårt team av dedikerade personer vill vi ge er en skräddarsydd upplevelse som inte bara uppfyller era förväntningar, men överträffar dem.

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.