Jobba hos oss

Karriär på Österbergs

Sedan starten av Österbergs industrihandel 1905 har vi ständigt sökt sätt att förändras, anpassas och växa tillsammans med våra kunder. Det som började med en enkel häst och vagn och visionen om att vara nära våra kunder har utvecklats till en verksamhet som sträcker sig över Värmland, Örebro och Dalsland med lastbilar och ett kundanpassat sortiment. Detta har varit vår styrka, och vi är stolta över att vara industrins logistik- och servicepartner.

Vår framgång ligger inte bara i våra tjänster och produkter. Det handlar om människorna som står bakom Österbergs. Vårt team har varit kärnan i vår verksamhet, från Robert Österberg och Gunnar Nilsson till alla ambitiösa människor som idag kallar Österbergs sin arbetsplats.

Jobba hos oss

Varför ska du börja din karriär hos Österbergs?

Vi söker individer som är lika passionerade, engagerade och ivriga att göra en skillnad som vi är. Om du vill vara en del av detta, tveka inte att höra av dig till oss.

Innovation

Bli en del av en bransch som ständigt förnyar sig och strävar efter att erbjuda bästa service, oavsett utmaningar eller förändringar i marknaden.

Kundnära kultur

På Österbergs värdesätter vi relationen med våra kunder och vi söker alltid individer som delar passionen att möta våra kunders behov.

Oslagbar mångsidighet

Med vår bredd inom våra segment får du möjlighet att dyka djupt in i olika industrier, från svetsning till hydraulik.

Lediga tjänster

Vi är en del av Österbergs

Lars Böhn

Hållbarhetsansvarig

"Vi har en inkluderande arbetsmiljö och bra utvecklingsmöjligheter. Jag började på lagret och är idag Hållbarhetsansvarig."

Björn Jonasson

Försäljningschef produktsälj

"Här präglas atmosfären av gemenskap. Alla medarbetare är oerhört hjälpsamma och tar sig tid att stötta varandra, oavsett vilken roll du har."

Rasmus Forsgren

Kundansvarig säljare

"Hos Österbergs får jag möjlighet att växa och lära mig nya saker. Det är en arbetsplats där du kan utvecklas och trivas."

Peter Andersson

HR-chef

"Här finns möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi värdesätter varje anställds utveckling oavsett deras position."

Så tycker våra medarbetare

En medarbetare berättar om hur det är att jobba på Österbergs

Spontanansökan

Skicka en spontanansökan

Har vi inga lediga tjänster är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Hoppas att vi hörs!