Event

Forum för innovation, kunskapsdelning och nätverkande

Sedan Österbergs grundades 1905 och Robert Österberg reste runt med häst och vagn, har vi insett vikten av relationer. Det bästa sättet att stärka dessa relationer är att samlas med våra kunder, partners och leverantörer för inspirerande och lärorika event.

Kommande events

Vi ser fram emot att träffa dig

Våra event har blivit en förlängning av vår affärsidé, att alltid vara nära våra kunder och partners. Precis som vår verksamhet har vuxit och utvecklats från enkel leverans till att bli industrins logistik- och servicepartner, har även våra evenemang blivit ett forum för innovation, kunskapsdelning och nätverkande.

Det är här vi delar vår passion, erfarenhet och vision för framtiden. Och precis som med allt vi gör, är våra event centrerade kring människorna som gör Österbergs speciellt. Från våra leverantörer, kunder, partners till de dedikerade personer i vårt team – alla samlas för att skapa mervärde.

Vi ser fram emot att träffa dig vid Österbergs nästa event, där vi fortsätter att bygga broar, dela insikter och fira de starka band som har format vår framgång genom åren. Se våra kommande evenemang nedan.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!