Centrallager

Österbergs centrallager

Kärnan i Österbergs är att snabbt och effektivt möta våra kunders behov. Med ett stort sortiment av omkring 28 000 lagerförda artiklar och omfattande lagringskapaciteter är vi rustade för att hantera en mängd olika kundkrav med hög precision.

Skräddarsydd lagerlösning

Vårt centrallager är en viktig del av vår infrastruktur med cirka 4 000 pallplatser. Lagret är inte bara en plats för förvaring, det är en väloljad maskin som drivs av noggrannhet och ordning. Varje artikel är noga katalogiserad vilket möjliggör en snabb och smidig hantering. Den effektiva lagerhanteringen garanterar att vi kan leverera produkter till våra kunder utan onödiga fördröjningar.

En av de mest unika aspekterna hos oss är vårt kundunika lager. Vi förstår att varje kund har olika behov och utmaningar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lagerlösningar som är anpassade efter specifika kundkrav. Detta innebär att vi kan lagra och hantera produkter som är särskilt utvalda för att uppfylla just era specifika behov. Vårt centrallager med en mängd olika industriprodukter är ett kvitto på vår flexibilitet och strävan att alltid leverera den bästa möjliga servicen.

Lagerpersonal med precision

En avgörande faktor för Österbergs framgångsrika lagerarbete är vår personal. De är inte bara skickliga och effektiva, utan har också en djup kundkännedom. De förstår vikten av varje beställning och arbetar tätt med våra kunder för att säkerställa att rätt produkter levereras i rätt tid.

På Österbergs centrallager är vi engagerade i att upprätthålla högsta möjliga standarder för lagerhantering och kundservice. Vårt mål är inte bara att förvara och distribuera produkter – vi vill vara en pålitlig partner i er verksamhet. Redo att stödja er med snabba, effektiva och skräddarsydda lösningar.

Kontakta oss

Vi brinner för våra kunder

I kärnan av Österbergs ligger en enkel filosofi: att lyssna, anpassa och leverera. Med vårt team av dedikerade personer vill vi ge er en skräddarsydd upplevelse som inte bara uppfyller era förväntningar, men överträffar dem.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.