Försäljning

Skräddarsydda försäljningslösningar för din verksamhet

Vår ambition? Att ni kan rikta allt fokus på er verksamhet medan vi sköter resten. Vår lokala närvaro och engagemang speglas i de långsiktiga och hållbara affärsrelationer vi etablerar med våra partners. Våra kompetenta medarbetare är kärnan i Österbergs och driver vår verksamhet framåt.

Från vision till verklighet

Österbergs är industrins logistik- och servicepartner. Vi går bortom traditionella försäljningsstrategier och skapar rätt lösningar för dig, oberoende varumärke. Vårt försäljningsteam står redo att hjälpa dig från start, till slut. Vi förstår att varje företag är unikt, och vi brinner för att hitta den perfekta lösningen som maximerar er produktionseffektivitet. Genom vårt nära samarbete identifierar vi möjligheter för effektivisering och reella besparingar.

Dedikerad för kund

Hög kundkännedom

Order

Leveransbevakning

Hög produktkunskap

Kundansvarig säljare

Våra kundansvariga säljare fungerar som en länk mellan dig som kund och Österbergs olika affärsben. Allt ifrån projekt, säljare, kontaktvägar och kundbehov. De representerar en bro mellan era specifika behov och Österbergs heltäckande verksamhet. Med ett öga för detaljer och förmåga att förstå era utmaningar, ser vi till att varje lösning som föreslås harmoniserar med era behov.

Produktsäljare

Österbergs produktsäljare står redo med bred kunskap för att skapa kundunika lösningar. Vår expertis inom specifika områden som svets, slip, skärande och kompressor, gör att vi förbättrar er produktionseffektivitet. Istället för att bara ”sälja en produkt”, tittar vi på hela verksamheten och era unika utmaningar för att erbjuda heltäckande kostnadseffektiva lösningar.

Innesäljare

Närhet till kunden betyder mer för oss än bara geografisk närhet. Även om vi gärna är fysiskt närvarande hos våra kunder, vet vi att snabb respons och djupgående produktkunskap ofta kan vara lika värdefullt. Det är här vårt innesäljteam glänser. Med ett stort engagemang för att lösa kundernas utmaningar, fungerar de som basen i vår försäljningsstrategi. De stöttar aktivt våra utesäljare, vilket garanterar att ni alltid får snabb och effektiv hjälp, oavsett om det är via telefon eller mail

Kontakta oss

Vi brinner för våra kunder

I kärnan av Österbergs ligger en enkel filosofi: att lyssna, anpassa och leverera. Med vårt team av dedikerade personer vill vi ge er en skräddarsydd upplevelse som inte bara uppfyller era förväntningar, men överträffar dem.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.