Kundansvarig säljare

Rasmus Forsgren

Jag började som butikssäljare 2018 och idag är jag Kundansvarig säljare. Jag uppskattar verkligen möjligheten jag får att utvecklas inom företaget. 

Jag arbetar som kundansvarig säljare på Österbergs, en familjär arbetsplats som gör det roligt att gå till jobbet varje dag. Här har jag stora möjligheter att utvecklas och jag är tacksam för den resa jag fått göra inom företaget. 

Det bästa med mitt jobb är den flexibilitet och variation som min roll innebär – ingen dag är den andra lik. Jag började min resa på Österbergs 2018 i butiken, fortsatte till innesälj och har nu rollen som kundansvarig säljare. Denna resa har gett mig en bred erfarenhet och insikt i företagets olika delar.

Österbergs erbjuder stora möjligheter för personlig och professionell utveckling, vilket gör att jag ständigt kan växa och lära mig nya saker. Om du söker en dynamisk arbetsmiljö där du kan utvecklas och trivas, är Österbergs rätt plats. De värdesätter sina medarbetare och erbjuder spännande karriärmöjligheter.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.