HR-chef

Peter Andersson

Vi värderar personlig och professionell utveckling högt. Här erbjuds en trygg och välkomnande miljö där alla får vara delaktiga. Vi strävar efter jämställdhet och mångfald, och vill vara en pionjär där alla kan växa och bidra till vår framgång.

Jag är stolt över hur vi lägger stor vikt vid personlig och professionell utveckling för alla våra anställda. Vi strävar efter att erbjuda en trygg och välkomnande arbetsmiljö, där en gedigen introduktion och en öppen, familjär stämning bidrar till att alla känner sig som en del av vårt företag. Genom att aktivt arbeta för jämställdhet och mångfald, är vi fast beslutna att vara en pionjär i branschen och skapa en arbetsplats där alla har möjlighet att växa och bidra till vår gemensamma framgång.

Här prioriterar vi varje anställds personliga och professionella utveckling. Det är viktigt att alla, oavsett position, får chansen att växa. Vi är stolta över den resa våra medarbetare erbjuds och för bästa möjliga start ger vi nyanställda en gedigen introduktion som sträcker sig över åtta veckor. Denna inslussning i företagets kultur och arbetsmetoder lägger en grund för en framtida karriär hos oss.

Trygghet är också en grundpelare i vår företagsfilosofi. Österbergs är känt för sin stabilitet och säkerhet som arbetsgivare, vilket gör oss till ett attraktivt val för många arbetssökande. Vår kultur av kompetensutveckling kombinerat med en trygg arbetsmiljö skapar en plats där alla uppmuntras att bidra till företagets framgång.

Vår arbetsmiljö är öppen och familjär, och vi behandlar varandra som en del av en stor familj. Det uppskattas starkt av våra anställda, vilket framgår av vår senaste medarbetarundersökning. Trots att vi är verksamma inom en mansdominerad bransch, strävar vi på Österbergs efter att vara en jämställd arbetsgivare. Vi vill visa att vi utvecklas tillsammans och att kvinnor inte bara kan, utan också ska, ha en framträdande plats hos oss. 

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.