Hållbarhetsansvarig

Lars Böhn

På Österbergs värderar vi arbetsmiljön högt och främjar en kultur där alla är lika värdefulla och stöttar varandra. Jag började på lagret 1996 och har haft flera olika roller, och för två år sedan blev jag Hållbarhetsansvarig. Det har varit en spännande och givande resa där jag har fått växa och anta nya utmaningar.

På Österbergs är arbetsmiljön något vi värderar högt. Vi strävar efter en kultur där varje individ känner sig lika värdefull och där vi alla arbetar tillsammans för att stötta varandra och främja varandras utveckling. Det är en plats där man inte bara ges möjligheter att växa i sin roll, utan också uppmuntras att ta på sig nya utmaningar och ansvarsområden.

Jag själv började min resa här på lagret för nästan tre decennier sedan, år 1996. Under årens lopp har jag haft förmånen att utforska och inneha ett flertal olika positioner inom företaget. För cirka två år sedan fick jag möjligheten att ta på mig rollen som Hållbarhetsansvarig, och det har verkligen varit en spännande och givande resa.

En stor del av mitt arbete som Hållbarhetsansvarig handlar om att möta och överträffa våra kunders ökade krav och förväntningar när det gäller miljö och hållbarhet. Det är inspirerande att se hur vårt företag aktivt tar itu med dessa utmaningar och strävar efter att vara ledande inom hållbarhet i vår bransch. Jag är stolt över den roll jag spelar i att leda detta arbete framåt och att bidra till att minska vårt klimatavtryck.

Genom samarbete och innovation är jag övertygad om att vi kan fortsätta att göra positiv skillnad, inte bara för vårt företag utan också för samhället och miljön som helhet.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.