Butik

Butik med kvalitet och expertis under samma tak

Välkommen till Österbergs butik belägen på Örsholmen i Karlstad. Här erbjuder vi mer än bara produkter till industrin. Vi levererar hög servicegrad, kvalitativa produkter, och engagemang för kundernas behov.

Öppettider

Måndag – fredag: 07:00 – 16:00

Avvikande öppettider vecka 28-31:
Måndag – fredag: 07:00 – 16:00 (lunchstängt 12:00 – 13:00)

Brett utbud av industriprodukter

I vår butik finns cirka 28 000 lagerförda artiklar, noga utvalt från marknadens ledande leverantörer. Vi har ett omfattande sortiment där varje hylla avslöjar ett brett utbud av produkter för verkstad- process- och byggindustrin. Artiklarna i vår butik har noggrant valts ut av våra dedikerade produktspecialister, ofta i nära samarbete med våra kunder. Detta säkerställer att vi inte bara har det du söker, utan också att det du får är av den bästa tänkbara kvaliteten.

För den medvetna yrkespersonen har vi ett brett utbud av arbetskläder och skyddskläder från kända varumärken. Dessa är designade för att tåla tuffa arbetsförhållanden samtidigt som komfort och säkerhet prioriteras. Vi har även ett stort sortiment av skor som kombinerar stil med funktion. För den som behöver robusta lösningar för infästning, erbjuder vår bultavdelning service och expertis som tillfredsställer även de mest krävande projekten.

Specialiserad butikspersonal

För dem som är osäkra på vad de behöver, eller kanske söker något specifikt, står vår kunniga personal alltid redo att assistera. Med en djup kunskap om våra produkter och en äkta passion för service garanterar de att du får den personliga vägledning som behövs. Allt för att hitta den perfekta produkten för ditt specifika behov.

Besök Österbergs butik på Stormgatan 2 i Karlstad och upplev kombinationen av kvalitetsprodukter och förstklassig service, allt samlat under ett och samma tak. Vi ser fram emot att välkomna dig och hjälpa dig med alla dina behov.

Kontakta oss

Vi brinner för våra kunder

I kärnan av Österbergs ligger en enkel filosofi: att lyssna, anpassa och leverera. Med vårt team av dedikerade personer vill vi ge er en skräddarsydd upplevelse som inte bara uppfyller era förväntningar, men överträffar dem.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.