Försäljningschef produktsäljare​

Björn Jonasson

Sedan jag började på Österbergs har jag mötts av ett otroligt positivt bemötande från kollegor och ledning. Arbetsplatsen präglas av gemenskap, där samhörighet och samarbete är framträdande, och alla ställer upp för varandra. 

Sedan jag började arbeta här på Österbergs har jag upplevt ett otroligt positivt bemötande från mina kollegor och ledningen. Atmosfären på arbetsplatsen präglas verkligen av gemenskap, där känslan av samhörighet och samarbete är tydlig och framträdande. Det är som om vi alla är en del av en stor familj, där varje individ värderas och respekteras.

Här har alla en generös och öppen inställning gentemot varandra. Alla är villiga att ställa upp och erbjuda stöd och hjälp när det behövs, vilket skapar en känsla av trygghet och samhörighet som är oerhört värdefull i arbetslivet.

Jag uppskattar verkligen den positiva energin och sammanhållningen som genomsyrar arbetsplatsen. Det gör varje arbetsdag till en glädjefylld och givande upplevelse.

Nyfiken på vad Österbergs kan erbjuda dig?

Har du frågor eller behöver hjälp? Kontakta oss via telefon eller fyll i kontaktformuläret intill. Vi ser fram emot att höra från dig!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.