Event

Österbergs Företagsgolf

En dag av Golf i Naturskön Miljö

Vi har det stora nöjet att bjuda in dig till årets upplaga av Österbergs Företagsgolf, en lagtävling skapad för att fördjupa relationer och sätta golffärdigheter på prov. Den 6 september 2024 intar vi de lummiga fairways och greenerna vid Kils Golfklubb där eventet ska avgöras.

Ta chansen att inte bara visa upp dina golffärdigheter; passa också på att utveckla affärsrelationer med oss, våra leverantörer, branschkollegor och andra företag. En fantastisk möjlighet att ha roligt och nätverka i en avslappnad och naturskön miljö.

6 SEPTEMBER

Shotgun-start 09:00

KILS GK

Värmland

Program för dagen

08:00 Kaffe och fralla
09:00 Shotgun-start
13:00 ca Lunch
14:30 ca Prisutdelning
15:00 ca Avslutning

Tävlingsform: 18-håls Texas Scramble

I Österbergs Företagsgolf använder vi oss av spelformatet Texas Scramble, en rolig och inkluderande tävlingsform som passar golfare på alla nivåer. Varje lag består av fyra spelare. Alla lagmedlemmar slår ut från tee på varje hål. Efter att alla i laget har slagit väljer laget den bästa bollen av de fyra att spela vidare ifrån. När det kommer till puttning gäller samma princip. Lagets score på varje hål är det antal slag som krävs för att få bollen i hål från den bästa bollen, inklusive puttningen. Detta upprepas på varje hål tills hela rundan är färdigspelad.

Anmälan

Österbergs företagsgolf

Anmälan senast den 23 augusti 2024.
Antal platser är begränsade, så vänta inte för länge med att anmäla dig!